Een beëdigde vertaling Fins door een gecertificeerd vertaalbureau

U bent op zoek naar een beëdigde vertaling Fins-Nederlands of Nederlands-Fins en wilt hiervoor een betrouwbaar vertaalbureau inschakelen. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een beëdigde vertaling Fins-Nederlands of een beëdigde vertaling Nederlands-Fins van uw documenten. Iedere werkdag verzorgen wij de beëdigde vertaling van officiële documenten. Denk hierbij bijvoorbeeld  aan uittreksels uit de burgerlijke stand, notariële akten, processtukken, diploma’s en overeenkomsten. Wij werken voor bedrijven en overheidsinstanties, maar zeker ook voor particulieren. Dankzij onze uitvoerige ervaring met beëdigde vertalingen we als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de beëdigde vertaling van een officieel document. Graag bedienen wij u met professioneel advies op dit gebied.

beëdigde vertaling Fins

Onze beëdigde vertalers zijn officieel erkend door de overheid

Al onze beëdigd vertalers Fins zijn vanuit overheidswege officieel erkend. Ze zijn beëdigd door een Nederlandse rechtbank en staan ingeschreven in het landelijk Register beëdigde tolken en vertalers in Den Bosch. Zij houden hun vaardigheden bij door jaarlijks opleidingen en seminars op hun vakgebied te volgen. Dit is vanuit overheidswege verplicht om de status van beëdigd vertaler te behouden. 

Wij volgen stringente procedures

Wij hebben nauw omschreven kwaliteitsprocedures. Onderdeel van deze procedure is dat iedere beëdigde vertaling wordt gemaakt door een ervaren beëdigd vertaler en vervolgens gecontroleerd door een tweede beëdigd vertaler op zaken als stijl, terminologie, volledigheid, spelling en interpunctie. U ontvangt u dus altijd van ons een gereviseerde beëdigde vertaling Fins van uw officiële document.

Wat is nou eigenlijk een beëdigde vertaling Fins?

Bij een beëdigde vertaling wordt na het vertaalproces de vertaling aan het originele document gehecht. Bij de beëdigde vertaling wordt een verklaring bijgevoegd van de beëdigd vertaler Fins dat deze vertaling een waarheidsgetrouwe weergave is van het brondocument en naar eer en weten is gemaakt. Verder staan op de beëdigde vertaling zowel de ambtstempel als de handtekening van de beëdigd vertaler.

Legalisatie nodig van uw beëdigde vertaling? Ook daarbij helpen wij u graag!

Een beëdigde vertaling is dus een officieel document dat voor officiële doeleinden kan worden gebruikt. Heeft u de vertaling in het buitenland nodig, dan is het raadzaam om de beëdigde vertaling te laten legaliseren door de rechtbank waarbij de vertaler staat ingeschreven. Met name voor gebruik in het buitenland vormt deze legalisatie een extra zekerheid dat de beëdigde vertaling Fins door de autoriteiten in dat land zal worden geaccepteerd. Voor Finland is het Apostilleverdrag van toepassing, dus een uitvoerige legalisatieprocedure hoeft niet te worden doorlopen.

De locaties van de Nederlandse rechtbanken zijn: Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Breda, Middelburg, Maastricht, Roermond, Den Bosch, Arnhem, Zutphen, Almelo, Zwolle, Assen, Leeuwarden, Groningen.

Gedragscode voor beëdigd vertalers

Onze beëdigd vertalers Fins volgen de gedragscode voor beëdigd tolken en vertalers inzake beroepsattitude, professionaliteit, collegialiteit en beroepsuitoefening. In deze gedragscode vindt u zaken als kwaliteit, onpartijdigheid, onafhankelijkheid, geheimhouding, auteursrecht, competentie en permanente educatie.

Advies

Deze website bevat veel informatie over beëdigde vertaling en aanverwante zaken. Wij raden u deze informatie goed door te lezen. Uiteraard kunt u ook te allen tijde contact met ons opnemen voor meer informatie via de e-mail (info@beedigdevertaling.eu). Wij zijn een online vertaalbureau, maar indien gewenst verwelkomen wij u graag op ons kantoor in Utrecht om u verder te adviseren over de beëdigde vertaling van uw document.

Eenvoudig een offerte aanvragen voor een beëdigde vertaling Fins

Bij ons kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen voor een beëdigde vertaling van uw officiële stukken. Wij raden u aan gebruik te maken van het speciaal hiervoor ontworpen offerteaanvraagformulier  op deze website. Vul de benodigde gegevens in en voeg een scan bij van het te vertalen document. Binnen een werkdag na indiening van uw aanvraag ontvangt u een gespecificeerde offerte met tarief en doorlooptijd.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

beedigde vertaling Fins van officiële documenten