Een beëdigde vertaling Deens door een officieel geregistreerde vertaler

Zoekt u een beëdigde vertaling Deens door een officiële registervertaler? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Graag zijn wij u van dienst met een beëdigde vertaling Deens-Nederlands of een beëdigde vertaling Nederlands-Deens van een officieel document. Iedere dag verzorgen wij de beëdigde vertaling van officiële documenten zoals een notariële akte, een processtuk, een uittreksel uit de burgerlijke stand, een overeenkomst  of een diploma. Wij werken voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Als professioneel vertaalbureau we dan ook wat er allemaal komt kijken bij de beëdigde vertaling van een document. Graag geven wij u daarover advies.

beëdigde vertaling Deens

Register beëdigde tolken en vertalers

Al onze beëdigd vertalers Deens zijn vanuit overheidswege officieel erkend. Ze zijn beëdigd door een Nederlandse rechtbank en staan ingeschreven in het landelijk Register beëdigde tolken en vertalers in Den Bosch. Via permanente educatie bij officiële instellingen houden zij hun vaardigheden bij. Dit is verplicht om de registratie in het Register te kunnen behouden. 

De beste kwaliteit dankzij strikte procedures

Wij hebben nauw omschreven kwaliteitsprocedures. Onderdeel van deze procedure is dat iedere beëdigde vertaling wordt gemaakt door een ervaren beëdigd vertaler en vervolgens gecontroleerd door een tweede beëdigd vertaler op zaken als stijl, terminologie, volledigheid, spelling en interpunctie. U ontvangt u dus altijd van ons een gereviseerde beëdigde vertaling Deens van uw officiële document.

Wat is een beëdigde vertaling Deens?

Bij een beëdigde vertaling wordt de vertaling aan het originele document gehecht. Bovendien zit er altijd een verklaring van de beëdigd vertaler Deens bij de beëdigde vertaling dat deze vertaling waarheidsgetrouw is aan het brondocument en naar eer en weten is gemaakt. Voorts staan op de beëdigde vertaling de handtekening en ambtstempel van de beëdigd vertaler.

Ook voor legalisatie kunt u bij ons terecht

Een beëdigde vertaling is dus een officieel document dat voor officiële doeleinden kan worden gebruikt. Heeft u de vertaling in het buitenland nodig, dan is het raadzaam om de beëdigde vertaling te laten legaliseren door de rechtbank waarbij de vertaler staat ingeschreven. Met name voor gebruik in het buitenland vormt deze legalisatie een extra zekerheid dat de beëdigde vertaling Deens door de autoriteiten in dat land zal worden geaccepteerd. Voor Denemarken is het Apostilleverdrag van toepassing, dus een uitvoerige legalisatieprocedure hoeft niet te worden doorlopen.

De locaties van de Nederlandse rechtbanken zijn: Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Breda, Middelburg, Maastricht, Roermond, Den Bosch, Arnhem, Zutphen, Almelo, Zwolle, Assen, Leeuwarden, Groningen.

Wij volgen de gedragscodes voor vertalers

Onze beëdigd vertalers Deens volgen de gedragscode voor beëdigd tolken en vertalers inzake beroepsattitude, professionaliteit, collegialiteit en beroepsuitoefening. In deze gedragscode zijn zaken vastgelegd als kwaliteit, onpartijdigheid, onafhankelijkheid, geheimhouding, auteursrecht, competentie en permanente educatie.

Wilt u meer weten?

Deze website bevat veel informatie over beëdigde vertaling en aanverwante zaken. Wij raden u deze informatie goed door te lezen. Uiteraard kunt u ook te allen tijde contact met ons opnemen voor meer informatie via de e-mail (info@beedigdevertaling.eu). Wij zijn een online vertaalbureau, maar indien gewenst verwelkomen wij u graag op ons kantoor in Utrecht om u verder te adviseren over de beëdigde vertaling van uw document.

Vraag snel een offerte aan voor een beëdigde vertaling Deens!

Via deze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor een beëdigde vertaling van uw document. Ga naar het offerteaanvraagformulier op deze website, vul de benodigde gegevens in en voeg een scan bij van het document dat u wilt laten vertalen. Binnen 24 uur na indiening van uw aanvraag ontvangt u een gespecificeerde offerte met tarief en doorlooptijd.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

beedigde vertaling Deens van officiële documenten